PERHATIAN: Khas untuk anda yang mementingkan didikan untuk anak SOLAT serta inginkan anak RAJIN solat, ingat BACAAN dalam solat dan kurangkan menggunakan GADJET, ini berita baik untuk ANDA.

BAGAIMANA 1,769+ ORANG BERJAYA

Mendidik anak untuk solat serta malancarkan bacaan, rajin & kurang menggunakan gajet

Dengan Adanya e-Solat Interaktif Di RUMAH Yang Mengalunkan Azan dan Iqamah sewaktu hendak solat, audio yang menjelaskan pergerakan dan bacaan-bacaan dalam solat serta wirid dan zikir.

Sering mengalami masalah seperti :-

Malas SOLAT

Anak tidak BERMINAT solat

Terlalu mementingkan GAJET

Tidak mahir dan sering lupa BACAAN dalam solat

Jangan Biarkan Masalah Ini Berlarutan

Tunggu Dulu!!! Anda Semua Tak Perlu Risau Kini Ada Teknologi Terbaru Yang Telah Diformulasi Khas Yang Dapat Bantu Memberikan Panduan Setiap Waktu Solat Dan Menghidupkan Rumah Dengan Alunan Azan, Selawat, Zikir Dan Ayat-Ayat Al Quran.

Memperkenalkan...

E-SOLAT INTERAKTIF

E-Solat Interaktif dengan Alunan Azan Mekah Dan Suara Imam Terkenal Dapat Bantu Menerapkan Serta Beri Panduan Setiap Waktu Solat Dan Menghidupkan RUMAH Dengan Alunan Azan, Selawat, Zikir Dan Ayat-Ayat Al Quran.

Fungsi e-Solat Interaktif

Jom lihat video dibawah:-

Betul ke e-Solat Interaktif ni boleh bantu dalam solat?

5/5

Lihat apa kata pengguna kami beberapa hari lepas.. 

Produk ini mempunyai jaminan selama 1 tahun tanpa banyak soal.

Kami sangat yakin e-Solat Interaktif mampu membantu Dapat Bantu Menerapkan Serta Beri Panduan Setiap Waktu Solat Dan Menghidupkan RUMAH Dengan Alunan Azan, Selawat, Zikir Dan Ayat-Ayat Al Quran. Sudah tiba masanya untuk anda katakan YA untuk menggunakan e-Solat Interaktif.

Oleh sebab itu, kami akan menjamin pembaikan sekiranya produk ini mengalami kerosakan dalam masa 1 tahun

Ini berita baik untuk anda

Jika anda order hari ini, kami berikan special

Jom lihat video dibawah:-

Istimewa untuk 500 orang terawal sahaja!

Diskaun + Free Postage + Free Gift + Jaminan Setahun

klik butang ‘order sekarang’ untuk membuat belian..

Promosi ini akan tamat pada bila-bila masa. Cukup 500 orang terawal, kita akan tutup promo ni dan harga jualan akan kembali kepada harga asal iaitu RM149/unit.

Penghantaran Pantas! 1-7 hari bekerja menggunakan Kurier Poslaju.

100% Jaminan Barang Setahun Sekiranya produk mengalami kerosakan.

Soalan Lazim

Masih ragu – ragu untuk membeli E-SOLAT INTERAKTIF? Anda boleh dapatkan maklumat lanjut melalui soalan lazim di bawah untuk bantu anda buat keputusan. 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Disclaimer :
“Facebook™️ or FB is a Registered Trademark of Facebook.com. The site solatinteraktif.com is not affiliated with Facebook.com in any way, nor does they sponsor or approve any of products. All trademarks mentioned here are copyrighted by their respective owners”
“Privacy Policy – Term & Conditions”